Egyszerű és finom.
Hozzávalók 2 főre
50 dkg darált háztartási keksz |
|
|
|
| |
4 dl tej |
|
|
|
|
|
25 dkg margarin |
|
|
|
|
|
0,5 dl rumaroma |
|
|
|
|
|
0,5 dl mandula aroma |
|
|
|
|
|
5 dkg kakaópor |
|
|
|
|
|
1 tábla ét tortabevonó |
|
|
|
|
|
3 evőkanál étolaj |
|
|
|
|
|
A vajat melegen felpuhítjuk, összedolgozzuk a keksszel meg a tejjel. A kész tésztát kettéválasztjuk, az egyikbe rumaromát és kakaóport teszünk, a másikba mandula aromát. A kakaós masszát tepsi aljába nyomjuk, és rásimítjuk a zöld tésztát. A tortabevonót megolvasztjuk, hozzáadjuk az olajat, ezt kenjük, a süti tetejére.