Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda hangulatával, színeivel, ízeivel

Savanyú szilva télire

 

Savanyú szilva télire

1 liter víz, 35 dkg cukor, 5 szem bors, 1 szem szegfűszeg, borecet ízlés szerint

A hozzávalókat a borecet nélkül felforraljuk, kihűtjük. Ízlés szerint borecettel gazdagítjuk. Megmosott, üvegekbe lerakott szilvákra öntjük, a tetejére késhegynyi szalicilt tesszünk. Hűvös kamrába tesszük.

vissza

Aktuális ajánlataink.

Kapcsolat, Útvonal

Útvonaltervezés ide kattintva


Zöld Kapu Vendéglő

Óbudán a Szőlő utca 42.- ben


Telefon: 0036-1-387-70-28


Asztalfoglalás: zoldkapufoglalas@gmail.com


Nyitva: minden nap 11.30- 22.00