Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda hangulatával, színeivel, ízeivel

Málnás kocka sütés nélkül

 

Málnás kocka sütés nélkül

Hozzávalók:

Az alaphoz:
négyzetes háztartási keksz
A krémhez:
7 dl tej
2 cs vaníliás pudingpor
cukor
málna
5 dl növényi tejszín

Elkészítés:

Egy közepes méretű tepsibe rakjuk egymás mellé a kekszeket.

A krémhez a pudingport felfőzzük a tejjel és az ízlés szerinti mennyiségű cukorral. Ezután melegen a keksz tetejére öntjük, és hagyjuk megdermedni.

A málnát megmossuk, lecsepegtetjük, majd a puding tetejére egyenletesen elosztjuk.

A tejszínt kemény habbá verjük, és a málna tetejére óvatosan rákenjük. A tetejét málnaszemekkel díszítjük.

Pár órára hűtőbe tesszük, majd kockákra vágva kínáljuk.

Forrás:Mindmegette

vissza