Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda hangulatával, színeivel, ízeivel

Kun Májas

 

Kun Májas

Régen a Kunságban készítették és csepleszbe töltötték.

 Hozzávalók: Főtt rizs, vagy ami még jobb főtt köles, friss darált sertésmáj és darált sertéshús egyenlő arányban. Fűszerezéshez, ízesítéshez: só, őrölt fekete bors, őrölt kömény, pirospaprika, zúzott fokhagyma.

 Fűszerezés ízlés szerint, összegyúrás, majd hurkabélbe, vagy csepleszbe töltés után a sütés kemencében.

vissza

Aktuális ajánlataink.

Kapcsolat, Útvonal

Útvonaltervezés ide kattintva


Zöld Kapu Vendéglő

Óbudán a Szőlő utca 42.- ben


Telefon: 0036-1-387-70-28


Asztalfoglalás: zoldkapufoglalas@gmail.com


Nyitva: minden nap 11.30- 22.00