Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda hangulatával, színeivel, ízeivel

Kolbász sütni, füstölni

 

Kolbász sütni, füstölni

1 kg aprólyuku darálón áteresztett, tetszőlegesen zsíros sertéshús, 2dkg só, 2dkg pirospaprika, 0,5 dkg őrölt kömény, 0,5 dkg őrölt fekete bors, 2 dkg zúzott fokhagyma.
Száraz kolbászhoz ajánlott 70% öreg marha húst és 30% sertés zsírszalonnát ledarálni.

A hozzávalókat alaposan összegyúrjuk, szorosan, hogy levegő ne kerüljön bele, disznó vékonybelébe töltjük. Ha levegős megszurkáljuk. Sütésre kész is. Füstöléshez szellős, hideg helyen egy napig szikkasztjuk.

vissza

Aktuális ajánlataink.

Kapcsolat, Útvonal

Útvonaltervezés ide kattintva


Zöld Kapu Vendéglő

Óbudán a Szőlő utca 42.- ben


Telefon: 0036-1-387-70-28


Asztalfoglalás: zoldkapufoglalas@gmail.com


Nyitva: minden nap 11.30- 22.00