Hozzávalók:
12 tojás
1 púpos bögre kókuszliszt
3/4 bögre kakaó
1 bögre xilit/ eritrit/ mesterséges édesítő
1 bögre kókuszzsír
1 ü cukormentes szilvalekvár
2 kk rumaroma
1 kk fahéj
1 kk sütőpor
1/2 mk só
10 dkg min. 70 %-os étcsoki
5 cl kókusztej vízzel hígítva
Elkészítése:
A lekvár, az étcsoki és a kókusztej kivételével minden hozzávalót keverjünk össze egy tálban csomómentes, sűrű masszává.
Öntsük egy sütőpapíros tepsibe, és előmelegített sütőben süssük meg tűpróbáig. Vegyük ki, és hagyjuk kihűlni.
Ha kihűlt teljesen, a sütit függőlegesen vágjuk három részre, majd vízszintesen szeljük ketté őket (így sokkal könnyebb kettészelni, ha nem egyben szeljük a nagy adagot).
Az alsó lapokat kenjük meg a lekvárral jó bőven (ne sajnáljuk!!!), és illesszük rájuk vissza a felső lapokat.
A csokit törjük össze, öntsük rá a kicsit felhígított kókusztejet, és olvasszuk fel mikróban 1 perc alatt. Fedjük le mindig a tálkát, mert a kókusztej puffog!
A csokit kenjük rá az összeállított süti tetejére, és szeljük fel kis csinos kockákra!
Forrás:NOSALTY