Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda hangulatával, színeivel, ízeivel

Húsvéti ötletek

 

Húsvéti ötletek

Otthonra

- Lencse saláta

Babérlevéllel, sóval, fokhagymával főtt lencse. Ecetes salátalével, lilahagymával

- Hagymás tojássaláta tartármártással

Főtt tojás karikák, vékonyra vágott vöröshagyma tartármártással elegyítve. Persze legjobb színesen ( festett tojásokból )

- Füstölt tarjával és tejföllel töltött karaj, rántva

Karaj szeletelve, klopfolva, sózva, ízlés szerint fokhagymázva, órácskát pihentetve. Majd bundázva lisztben, felvert tojásban és zsemlyemorzsában, bő zsírban kisütve

- Cipóban sült csülök

Füstölt csülök puhára főzve, hogy a csontja kiforduljon. ( A leve kincs lesz babhoz, lencséhez ) Lecsöpögtetve, megszárítva, a csont helyén mustárral kikenve, főtt tojással megtöltve. Kenyértésztával borítva, ropogósra sütve

-Mustáros, füstölt húsos, uborkás karaj

Sertéskaraj kiveregetve, sózva, mustárral kenegetve pihentetve, savanyú uborkával és füstölthússal töltikézve, lisztbe, tojásba, zsemlyemorzsába forgatva, kisütve

vissza

Aktuális ajánlataink.

Kapcsolat, Útvonal

Útvonaltervezés ide kattintva


Zöld Kapu Vendéglő

Óbudán a Szőlő utca 42.- ben


Telefon: 0036-1-387-70-28


Asztalfoglalás: zoldkapufoglalas@gmail.com


Nyitva: minden nap 11.30- 22.00