Hozzávalók:
12 szelethez:
1 kg eper
4 csomag főzés nélküli vaníliás pudingpor
8 dl tej
1 db 26 cm átmérőjű piskótalap 2 lapra vágva
1 csomag piros tortazselé
A díszítéshez:
csíkos ostyarudak
Elkészítés:
Az epret megmossuk, megtisztítjuk, lecsepegtetjük. A pudingport a csomagolásán olvasható utasítás szerint kikeverjük, de csak 8 dl tejjel.
Az egyik piskótalap köré peremet kapcsolunk, és megkenjük pudinggal. Rárakosgatjuk az eper felét, belenyomkodjuk a krémbe, és rákenjük a maradék pudingot. Rátesszük a másik piskótalapot.
A maradék epret szeletekre vágjuk, és szépen a tortalapra rakosgatjuk.
A tortazselét a csomagolásán olvasható utasítás szerint elkészítjük, és az eperre locsoljuk. Kb. 30 percre behűtjük.
Tálalás előtt levesszük a tortakarikát, és a torta tetejét ostyarudakkal díszítjük.
Forrás:Mindmegette
Tálalás előtt levesszük a tortakarikát, és a torta tetejét ostyarudakkal díszítjük.