Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda hangulatával, színeivel, ízeivel

Lencsesaláta

 

Lencsesaláta

újévre ajánlott



A lencsét átválogatjuk, alaposan megmossuk, egy éjszakára beáztatjuk. Aztán sós, babérleveles, fokhagymás vízben megfőzzük, leszűrjük, válogatjuk. Csak a lencse maradjon. Ecetes, borecetes salátalével felöntjük, ízlés szerint (sok) lila hagymával gazdagítjuk.  Tehetünk bele virslit, mustárt, kis tejfölt is.

vissza

Aktuális ajánlataink.

Kapcsolat, Útvonal

Útvonaltervezés ide kattintva


Zöld Kapu Vendéglő

Óbudán a Szőlő utca 42.- ben


Telefon: 0036-1-387-70-28


Asztalfoglalás: zoldkapufoglalas@gmail.com


Nyitva: minden nap 11.30- 22.00