Menü
Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda hangulatával, színeivel, ízeivel Kisvendéglő és étterem Óbudán.
Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda hangulatával, színeivel, ízeivel

Ír krémlikőr házilag

 

Ír krémlikőr házilag

3 dl tejszín
3 dl konyak
2 dl presszó kávé
1 tubus sűrített tej
0.5 tábla olvasztott csokoládé
2 csomag vaníliás cukor

Felolvasztjuk a csokoládét gőz felet, hozzá adjuk a 2 dl kávét, majd a tubus sűrített tejet, a konyakot, összekeverjük.
A tejszín felverjük keményre, és a fent elkészített keveréket hozzáadjuk a tejszínhez. Hűtőbe tesszük és máris fogyaszthatjuk.

vissza

Aktuális ajánlataink.

Kapcsolat


Zöld Kapu Vendéglő

Óbudán a Szőlő utca 42.- ben

telefon: 0036-1-387-70-28

asztalfoglalás: zoldkapufoglalas@gmail.com

nyitva: mindennap 11.30- 22.00 óráig

Zöld Kapu Vendéglő

Útvonaltervezés ide kattintva