Menü
Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda hangulatával, színeivel, ízeivel Kisvendéglő és étterem Óbudán.
Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda hangulatával, színeivel, ízeivel

Sós perec

 

Sós perec

2 dl tejben, 2 evőkanál cukorral megfuttatunk 1 élesztőt. Hozzáadunk 1 margarint, 2 dl olajat, 2 tojást, 1 evőkanál sót és kb. 60 dkg lisztet.

Jól összegyúrjuk majd pereceket formázunk belőle. Zsírozott tepsibe rakjuk,kicsit kelni hagyjuk. Tetejét tojással kenjük meg.Amikor megsült
1 evőkanál sót, 2 evőkanál lisztet és 1,5 dl vizet összekeverünk perecekre öntjük.

vissza

Aktuális ajánlataink.

Kapcsolat


Zöld Kapu Vendéglő

Óbudán a Szőlő utca 42.- ben

telefon: 0036-1-387-70-28

asztalfoglalás: zoldkapufoglalas@gmail.com

nyitva: mindennap 11.30- 22.00 óráig

Zöld Kapu Vendéglő

Útvonaltervezés ide kattintva