Menü
Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda hangulatával, színeivel, ízeivel Kisvendéglő és étterem Óbudán.
Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda hangulatával, színeivel, ízeivel

Savanyú szilva télire

 

Savanyú szilva télire

1 liter víz, 35 dkg cukor, 5 szem bors, 1 szem szegfűszeg, borecet ízlés szerint

A hozzávalókat a borecet nélkül felforraljuk, kihűtjük. Ízlés szerint borecettel gazdagítjuk. Megmosott, üvegekbe lerakott szilvákra öntjük, a tetejére késhegynyi szalicilt tesszünk. Hűvös kamrába tesszük.

vissza

Aktuális ajánlataink.

Kapcsolat


Zöld Kapu Vendéglő

Óbudán a Szőlő utca 42.- ben

telefon: 0036-1-387-70-28

asztalfoglalás: zoldkapufoglalas@gmail.com

nyitva: mindennap 11.30- 22.00 óráig

Zöld Kapu Vendéglő

Útvonaltervezés ide kattintva