Menü
Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda hangulatával, színeivel, ízeivel Kisvendéglő és étterem Óbudán.
Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda hangulatával, színeivel, ízeivel

Rakott tarhonya

 

Rakott tarhonya

Hozzávalók: tarhonya, paprika, vöröshagyma, paradicsom, tejföl, főtt
tojás, kolbász, szalonna, pirospaprika, só, őrölt kömény, ízlés szerint erős paprika.

A tarhonyát kevés zsírban aranysárgára pirítjuk, majd dupla mennyiségű forró vízzel felöntjük. Fedő alatt, kis lángon puhára pároljuk. Az apróra vágott hagymát olvasztott szalonna zsírban
megfonnyasztjuk, pirospaprikával megszórjuk, hozzátesszük a feldarabolt paprikát, paradicsomot, sózzuk, őrölt köménnyel ízesítjük.   A párolt tarhonyát ízlés szerinti mennyiségű lecsóval elkeverjük. Ezután egy kikent tűzálló tál aljára rétegezzük lecsós- tarhonya, majd főtt tojás és kolbász karikák, felülre tarhonyás lecsó kerüljön, arra tejföl, és szalonna csíkok. Forró sütőben készre sütjük. Ha pirulni kezd, szórhatunk rá reszelt sajtot. 

vissza

Aktuális ajánlataink.

Kapcsolat


Zöld Kapu Vendéglő

Óbudán a Szőlő utca 42.- ben

telefon: 0036-1-387-70-28

asztalfoglalás: zoldkapufoglalas@gmail.com

nyitva: mindennap 11.30- 22.00 óráig

Zöld Kapu Vendéglő

Útvonaltervezés ide kattintva