Menü
Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda hangulatával, színeivel, ízeivel Kisvendéglő és étterem Óbudán.
Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda hangulatával, színeivel, ízeivel

Kovászos uborka

 

Kovászos uborka

Télre.

Az elkészítés módja marad a kinek- kinek már bevállt. Csak ügyelni kell, hogy a puhább példányokat vegyük ki azonnali fogyasztásra. Az eltevésre szánt kemény uborkákat folyóvízzel mossuk le. A levet szűrjük át, de alaposan. Majd tegyük az egészséges, kemény ubikat patyolat üvegekbe. Öntsük rá a tiszta levet, úgy, hogy teljesen ellepje, szorítsuk le, nehogy időközben feljöjjön, csak egy is. A tetejére töltsünk 1/2 centi étolajat, ami majd elzárja a levegőtől. Hűvös helyen tél végéig eláll.

vissza

Aktuális ajánlataink.

Kapcsolat


Zöld Kapu Vendéglő

Óbudán a Szőlő utca 42.- ben

telefon: 0036-1-387-70-28

asztalfoglalás: zoldkapufoglalas@gmail.com

nyitva: mindennap 11.30- 22.00 óráig

Zöld Kapu Vendéglő

Útvonaltervezés ide kattintva