Menü
Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda hangulatával, színeivel, ízeivel Kisvendéglő és étterem Óbudán.
Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda hangulatával, színeivel, ízeivel

Gyümölcshab nyárra

 

Gyümölcshab nyárra

Hozzávalók:
400 g málna, meggy, ribizli, vagy eper
400 g kristálycukor
5 tojásfehérje



A tojásfehérjéket a cukorral, géppel, vagy habverővel jó kemény habbá verjük.
Hozzáadjuk a megmosott-szárított gyümölcsöt, összedolgozzuk. És már indulhat is a nyalakodás.
Jól behűtjük, ha marad.

vissza

Aktuális ajánlataink.

Kapcsolat


Zöld Kapu Vendéglő

Óbudán a Szőlő utca 42.- ben

telefon: 0036-1-387-70-28

asztalfoglalás: zoldkapufoglalas@gmail.com

nyitva: mindennap 11.30- 22.00 óráig

Zöld Kapu Vendéglő

Útvonaltervezés ide kattintva