Menü
Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda hangulatával, színeivel, ízeivel Kisvendéglő és étterem Óbudán.
Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda hangulatával, színeivel, ízeivel

Epres-rebarbarás kevert süti

 

Epres-rebarbarás kevert süti

Hozzávalók:
-6 tojás
-15 dkg cukor
-10 dkg vaj felolvasztva
-2 ek.tejföl
-13dkg liszt
-20dkg darált dió
-fél csg .sütőpor
-25-30dkg eper és rebarbara vegyesen
-1-2 ek.barna cukor a forgatáshoz-

Elkészítése:
A tojások fehérjét kemény habbá verem.A sárgáját a cukorral kikeverem majd hozzáadom a vajat és a tejfölt,legvégül a diós,sütőporos lisztet.
Az epret és a rebarbarát feldarabolom majd a barna cukorba forgatom.
A masszát egy 26cm-es tortaformába öntöm és rászóróm az epres keveréket.180c-os sütőbe 35 percig sütöm.Tűpróba!
Vanília fagyival még finomabb!

forrás:nafenyesfuszer

vissza

Aktuális ajánlataink.

Kapcsolat


Zöld Kapu Vendéglő

Óbudán a Szőlő utca 42.- ben

telefon: 0036-1-387-70-28

asztalfoglalás: zoldkapufoglalas@gmail.com

nyitva: mindennap 11.30- 22.00 óráig

Zöld Kapu Vendéglő

Útvonaltervezés ide kattintva