Menü
Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda hangulatával, színeivel, ízeivel Kisvendéglő és étterem Óbudán.
Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda hangulatával, színeivel, ízeivel

Bodzavirág üdítő

 

Bodzavirág üdítő

Hozzávalók:
5 l víz
1 kg cukor, vagy helyette ízlés szerint méz
5 citrom felkarikázva
20-25 szép virág.


Üveg, porcelán, vagy zománcozott edénybe tesszük az alapanyagokat. 2 napig állni hagyjuk, időnként megkeverjük. Ha maradt, átszűrjük, kicsit ülepítjük, palackokba fejtjük. Hűtőben 4-5 napig eláll.

vissza

Aktuális ajánlataink.

Kapcsolat


Zöld Kapu Vendéglő

Óbudán a Szőlő utca 42.- ben

telefon: 0036-1-387-70-28

asztalfoglalás: zoldkapufoglalas@gmail.com

nyitva: mindennap 11.30- 22.00 óráig

Zöld Kapu Vendéglő

Útvonaltervezés ide kattintva