Menü
Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda hangulatával, színeivel, ízeivel Kisvendéglő és étterem Óbudán.
Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda hangulatával, színeivel, ízeivel

Bodzaszörp

 

Bodzaszörp

Utaktól távol szedjük, amikor sok rajta a virágpor.

5liter víz

5 kg cukor

5 dkg citromsav

5 dkg borkősav

50 nagy fej bodzavirág, lehet több is

3 napig kevergessük, utána a virágokat kivesszük, kis lyuku szitán szűrjük üvegekbe.

Tárolás hideg helyen, hosszabb időre eltéve tartósítani kell.

vissza

Aktuális ajánlataink.

Kapcsolat


Zöld Kapu Vendéglő

Óbudán a Szőlő utca 42.- ben

telefon: 0036-1-387-70-28

asztalfoglalás: zoldkapufoglalas@gmail.com

nyitva: mindennap 11.30- 22.00 óráig

Zöld Kapu Vendéglő

Útvonaltervezés ide kattintva