Menü
Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda hangulatával, színeivel, ízeivel Kisvendéglő és étterem Óbudán.
Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda hangulatával, színeivel, ízeivel

Banános krémes palacsinta

 

Banános krémes palacsinta

Hozzávalók:
Palacsinta: 50 dkg liszt, só, 2 tojás, 1 cs szárított élesztő, kb fél liter tej, 1 evőkanál vaníliás cukor, olaj a sütéshez
Krém: 4 banán, 1 cs hidegen keverhető vaníliakrém, 3 dl tej, 10 dkg fehércsoki, 4 dkg teavaj, tejszínhab

Elkészítése:
A palacsintatésztát bekeverem és legalább fél órát hagyom állni. Ha nagyon sűrű még hígítom tejjel vagy vízzel, majd olajozott palacsintasütőben megsütöm a palacsintákat.Közben a vaníliakrémet kikeverem a tejjel, a csokit és a vajat felolvasztom és a krémhez keverem.A kisült, még forró palacsintát megkenem a fehér csokis krémmel,a banánt beletekerem.Tejszínhabbal,csokiöntettel tálalható.

vissza

Aktuális ajánlataink.

Kapcsolat


Zöld Kapu Vendéglő

Óbudán a Szőlő utca 42.- ben

telefon: 0036-1-387-70-28

asztalfoglalás: zoldkapufoglalas@gmail.com

nyitva: mindennap 11.30- 22.00 óráig

Zöld Kapu Vendéglő

Útvonaltervezés ide kattintva