Étlap

 

Étlap

.

Kanalaznivalók

 

Jókai bableves, füstölt hússal, csipetkével, fokhagymás rántással, tejföllel 1-3-7-9

1990

Babgulyás, marha és füstölt húsokkal, csipetkével, kockaburgonyával, sárgarépával, tejfellel 1-3-7-9

    1990

Bográcsgulyás, marhahúsból, kolompérra, répával, csipetkével 1-3-9

1990

Húsosfazék, marhából, zöldborsóval, sárgarépával, finommetélttel tálalva 1-3-9

1990

Készen, vagy majdnem

 

Marhapörkölt, kísérőnek burgonyás galuskával 1-3

4490

Milánói spagetti, sonkával, gombával, reszelt sajttal 1-3-7

2990

Csülök apraja ahogy a Banya szereti, J csülök darabkák brassói szerűen, jó fokhagymásan pirítgatva, májjal, fűszeres- héjas burgonyagerezdekkel

4490

Csülkök

 

Bakter csülök, az összetevők a serpenyőbe, a következő sorrendbe kerülnek: sült krumpli, sült csülök, reszelt sajt, tejföl, lapon sült húsos szalonna 7

5990

Csülök Becsei módra, a ropogósra sütött csülök mellé ragut pirítunk húsos szalonnából, hagymából, májból, amit borssal, majoránnával ízesítünk, hasábburgonyával és párolt rizzsel tálaljuk

5990

Csülök Pékné, abált csülök sütve, nagy hagymás, fűszeres, héjas sült burgonyával

5990

Betyár csülök, a kemencében sütött csülköt kapros, gombás, paprikás, tejfölös mártásos galuskával tálaljuk 1-3-7

5990

 Tépett csülök BBQ szósszal, fűszeres lében hosszan abáljuk, sütjük, serpenyőben bbq mártással és hasábburgonyával tálaljuk 1-3-7-9-10

5990

Tóth csülök, a kemencében pirított csülköt tejfölös, szalonnás, juhtúrós sztrapacskával adjuk fel 1-3-7

 

5990

Bundás csülök, avagy Csülök & Chips, a csülköt kicsontozzuk, lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, bő zsírban kisütjük, sült krumplival gondoljuk 1-3

 

 

5990

Mészáros csülök, fűszeres, sült csülök serpenyőben pirított hagymás, savanyú uborkás, füstölt tarja kockás, mustáros- borsos raguval, vegyes körettel 10

5990

Paleo csülök, a pirosra sütött, fűszerezett csülök mellé rostlapon zöldségeket sütünk, serpenyőben adjuk asztalra

5990

 Ördöngös csücsök csípősmártással, hosszan és fűszeresen abált csülök, serpenyőben, paradicsomos, erős paprikás, mustáros mártással sütve, hasábbal körítve 1-7-9-10

5990

Tabáni csülök - sült csülök lisztben forgatott sült hagymakarikákkal és hasábbal 1

5990

Bundában

 

Bécsi szűz, sült krumplival 1

4990

Betyárborda, füstölt kolbásszal, sajttal, vörös hagymával és szalonnával töltött sertéskaraj bundázva, kirántva, vegyes körettel feladva 1-3-7

4990

Zöld Kapu szelet- karaj kolbásszal, sonkával, sajttal töltve, bundában, milánói spagettivel 1-3-7

4990

Jércemellfilé rántva, zöldborsós rizzsel, 1-3

4590

Rántott szelet, karaj, hasábbal, 1-3

4490

Olasz töltike, füstölt tarjával és sajttal töltött karaj rántva, milánói spagettivel, reszelt sajttal beborítva, persze lehet Milánói karaj is 1-3-7

4990

Rántott sajt, trappista, hasábburgonyával, párolt rizzsel, tartárral 1-3-7-10

3990

Cordon karaj, rizzsel és hasábburgonyával kínáljuk 1-3

4990

Gomolyás szűz, szűzpecsenye gomalyatúróval töltve, rántva, zöldborsós rizzsel asztalra téve 1-3-7

4990

Camembert bundában, párolt rizzsel, áfonyalekvárral vagy tartármártással 1-3-7-10

   2990

Roston, serpenyőben

 

Galgamácsai cigánypecsenye, jó fokhagymásan sült karaj, kakastaréjjal, sült krumplival, fatányéron

4990

Bélszín zöldbors mártással, tejszínnel készítve, steak burgonyával tálalva 7-10

6990

Kevi jérce, a mellfilét kolozsvári szalonna csíkokkal megsütjük, majd a szalonnát sajttal a húsra tesszük, amit sütőben ráolvasztunk, vegyes körettel kínáljuk 7

4990

Szűzpecsenye pásztorlány módra, roston sütve, tejszínes kapormártással, sült szárnyas májjal összepárolva, steakburgonyával tálalva 7-10

4990

Pokoltokány ördögmártással, bélszíncsíkok szalonnán pirítva, paradicsomos, erős paprikás, mustáros csípősmártással, fűszeres steak burgonyával, fatányéron kínáljuk 1-7-9-10

6990

Holstein hátszín, lapon sütve, tükörtojásokkal, sült krumplival 3-10

5490

Búbos csibe, jércemellfilé roston sütve húsos szalonnával beterítve, camembert sajttal befedve, kemencében sütve, sült burgonyával 7

4990

Erdélyi bélszíntokány, füstölt kolbásszal, vöröshagymával, szalonnával, savanyú uborka csíkokkal pirított vesepecsenye csíkok, hasábburgonyára halmozva 10

6990

Sajtos beles, bélszín, tejszínes cheddar sajtmártással, hasábbal 7-10

6990

Brassai aprópecsenye, szűzpecsenyéből jó fokhagymásan, borssal fűszerezve, szalonnával frissen sütve, steak burgonyával összerázva

4990

Roston jércemellfilé, vegyes körettel

4590

Klasszikus beles, roston bélszín tükörtojással és sült burgonyával 3-10

6990

Hagymás rostélyos, lisztben forgatott, sült vereshagyma karikákkal, hasábburgonyával feladva 1-10

5490

Flekken fatányéron, fűszeres rostonsült karaj, steakburgonyával, fatányéron, vagy (csak itt volt hely neki) a Pufesz karaja, roston grill zöldekkel sütve

4990

Bakonyi szűz, sertés java szalonnazsíron sütve, tejfeles, gombás, füstölt szalonnás mártással párolva, galuskával feladva 1-3-7

4990

Hátszín Udvarmester módra, magyaros fűszervajjal, hasábburgonyával 7-10

5490

Kertész Vince sültje, jércemellfilé joghurtos, rokfortos vegyes salátával 7

Tatár beefsteak és barátai

4990

Tatár beefsteak, érlelt bélszínből, pirítóssal, bekeverve 1-3-10

4490

Sztrapacsek, burgonyás (tót) galuska juhtúróval, tejföllel és pirított, húsos szalonnával 1-3-7

2990

Mexikó császárának családi csülke, sütve, füstölt tarja kockás, savanyú uborkás, jalapenos, mustáros- borsos raguval, serpenyőben pirított hagymával, vegyes körettel feladva 10

5990

Hortobágyi „gyümölcsleves”, a csülökre ragut pirítunk kolozsvári szalonnából, hagymából, füstölt kolbászból, fűszerpaprikával és fokhagymával ízesítjük, sült fűszeres krumplival tálaljuk

5990

Kapatos kocsmáros féle- flekken, csípős fűszerkeverékkel, hasábbal, fatálban

 

4990

Köretek pluszban

 

Hasábburgonya

990

Grill zöldek, serpenyőben

1990

Párolt rizs

990

Zöldborsós rizs

990

Steak burgonya

1490

Burgonyás galuska 1-3

990

Savanyúságok, saláták

 

Vecsési savanyúságok, csípős almapaprika, savanyú uborka, csalamádé

990

Vegyes saláta joghurtos, rokfortos dressinggel 7

1990

Uborkasaláta ecetesen, vagy Káposztasaláta 

990

 Csemegék

Csöngei túrógombóc tejfellel, vajon pirított zsemlyemorzsával és porcukorral 1-3-7

1990

Csöngei túrógombóc áfonya öntettel, vajon pirított zsemlyemorzsával, porcukorral 1-3-7

1990

Császármorzsa, más néven a smarni 1-3-7

1990

Gesztenyepüré tejszínhabbal kehelyben 1-7

 

1690

Csokis fagyi, fagylalt, rumos csokoládéöntettel, csokis keksszel, tejszínhabbal 1-3-7

1990

Gyümölcsös fagylalt, vanília őszibarackbefőttel, tejszínhabbal 1-7

 

1990

 Tálak

Rántott tál 2 személyre, rántott sajt, jércemellfilé rántva, rántott karaj hasábbal 1-3-7-10

11890

Sörivóknak való 4 főre, flekken, rántott jércemell, Ördöngös csücsök, rántott trappista, süt krumplival, tartárral és steak burgonyával 1-3-7-9-10

17990

Bőségtál 4 emberes, zöld kapu szelet, roston karaj, rántott jércemellfilé, betyárborda, vegyes körettel 1-3-7-10

 

18990

 

- Kis/ fél adag/ kétfelé tálalt ételeinket, tételenként/ adagonként/tányéronként

 70%- os áron áruljuk.

- Csomagolásra 200, forintot számolunk ételenként, leveses dobozért 100, forintot darabonként, elvitel esetében is.

- + teríték 990, forint

- Torta szerviz 500, forint/ fő

- Kérjük, jelezze előre, ha a társaság külön fizetne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Allergén összetevők:
1. Glutént tartalmazó gabona és azokból készült termékek (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-
búza vagy ezek hibrid változatai)
2. Rákfélék, kagylók és azokból készült termékek 

 3.Tojás és abból készült termékek
4. Halak és azokból készült termékek
5. Földimogyoró és abból készült termékek
6. Szójabab és abból készült termékek
7. Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is)
8. Diófélék (mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia),
kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió
(Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia)
9. Zeller és abból készült termékek
10. Mustár és abból készült termékek
11. Szezámmag és abból készült termékek
12. Kén-dioxid és SO2 -ben kifejezett szulfitok 10mg/kg, illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó
mennyiségben
13. Csillagfürt és abból készült termékek (farkasbabliszt/Lupinliszt)
14. Puhatestűek és abból készült
Ha az étel tartalmazza az allergént receptúra szerint, feltüntetjük az allergén

vissza