Menü
Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda hangulatával, színeivel, ízeivel Kisvendéglő és étterem Óbudán.
Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda hangulatával, színeivel, ízeivel

Csülök csárda

Figyelem, figyelem csülök előjegyzés ajánlott!

Foglaljon csülköt és asztalt ide kattintva, vagy az oldal alján. Ezt elég egy nappal korábban megtennie. Jöjjön biztosra!

Zöld Kapu Csülök csárda részleg Óbuda, Budapest

 

 

Csülökök, első fejezet

 

 

Bundás csülök

- a fűszeres lében abált csülköt kicsontozzuk, lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, bő zsírban kisütjük, hasábburgonyával kínáljuk

4990

 Tépett csülök BBQ szósszal

- fűszeres lében hosszan abáljuk, sütjük, serpenyőben bbq mártással és hasábburgonyával tálaljuk

4990

Hortobágyi „gyümölcsleves”

- a csülökre ragut pirítunk kolozsvári szalonnából, hagymából, füstölt kolbászból, fűszerpaprikával és fokhagymával ízesítjük, főtt-sült krumpli kockákkal tálaljuk

4990

Sörös csülök

- sörrel kenegetett sült csülök, egész főtt sült burgonyára halmozott, fokhagymás, köményes pirított hagyma és paradicsom cikkekkel

4990

Tejfeles csülök

- a csülköt jó fűszeres lében megabáljuk, fűszerezzük, sütjük, leöntjük csöppnyi borecetes, fokhagymás tejföllel, vegyes körettel kínáljuk

4990

Gombás csülök

- pirosra sült csülök, hagymás, csiperkegombás fehérboros, borsos raguval, petrezselymes párolt rizzsel asztalra téve

4990

Ágfalvi csülök

- a kemencében pirított csülköt almakockás dinsztelt káposztával és zöldséges rizzsel tálaljuk 

4990

Fűszeres csülökragu

- fűszeres sült csülök, pirított vereshagymás, lecsós, zöldborsós, szárnyas- májas raguval, hasábburgonya ágyra tálalva

4990

Lófő csülök

- a csülköt megsütjük, alá kapros- tejfeles káposzta főzeléket készítünk jól kifacsart savanyú káposztából

4990

Mészáros csülök

- fűszeres, sült csülök serpenyőben pirított hagymás, gombás, savanyú uborkás, füstölt tarja kockás, mustáros- borsos raguval, vegyes körettel feladva

4990

Csülkös csusza

- ropogósra sütött fűszeres csülök, serpenyős, gombás- pörcös túrós csuszával

4990

Dorozsmai Molnárcsülök

- a csülköt kemencében megpirítjuk, mellé köretet készítünk lecsóból, gombából, húsos szalonnából, csuszatésztából, tejfölös habarással

4990

Mustáros csülök

- a ropogósra sütött csülökhöz, mustáros pirított hagymából, fehérborral ragut párolunk, bazsalikommal ízesítjük, párolt rizzsel kínáljuk

4990

 

Csülökök, második fejezet

 

 

Csülök bakter módra

- az összetevők a serpenyőbe, a következő sorrendbe kerülnek: sült krumpli, sült csülök, reszelt sajt, tejföl, lapon sült húsos szalonna szeletek

4990

 A méhész Tibi csülke

- a csülköt mézes, worchester- rel megkenjük serpenyős zöldségekkel, és zsíros törtburgonyával tesszük asztalra

4990

 Csülök pékné módra

- fűszeres pirított csülök, köménymagos, cikk hagymás kockaburgonyával

4990

Tabáni csülök

- a sült csülköt serpenyős zöldségekkel, lisztben forgatott sült hagymakarikákkal és hasábburgonyával kínáljuk

         4990

Alpokaljai csülök

- kemencében, szeletelt füstölt tarjával sütött csülök, bajor káposztával és hasábburgonyával tálalva

4990

Betyár csülök

- a kemencében sütött csülköt kapros, gombás, paprikás, tejfölös mártásos galuskával tálaljuk

        4990

Csángó csülök

- a jó fűszeres lében abált csülköt megsütjük, serpenyőben, párolt rizs alapra tesszük, majd bevonjuk tárkonyos, tejfeles, pirított apró hagymás, borsos, fehér boros mártással

 

4990

Paraszt csülök

- sütve, dinsztelt káposztával és zsíros tört krumplival körítve

 

4990

Laci doktor kedvence

- csülök ropogósan, kurkumás tojásos rizs ágyon, roston sütött friss zöldségekkel serpenyőben kínáljuk

 

4990

Tóth csülök

- a fűszeres pirított csülköt tejfölös, pörcös, juhtúrós galuskával adjuk fel

4990

 Káposztás cvekedli szerintünk borsosan, de lehet porcukorral is

 

1390

Bajor káposzta

- többször kimosott savanyú káposzta pirított hagymán, húsos szalonnával, füstölt húsokkal párolva, borssal, babérlevéllel és kevés borókával ízesítve, üvegtálban

1390

Dinsztelt káposzta, fehér káposztából üveg edényben feladva

1390

 

 

 

 

 

Csülökök, Harmadik fejezet

 

 

Bihari csülök- a jó fűszeres lében megabált csülköt fűszerezzük, húsos szalonna szeletekkel és paradicsommal megrakjuk, kemencében megsütjük, currys- tojásos rizzsel, serpenyőben tálaljuk

4990

  Hétszilvafás csülök- a jól megsütött csülök mellé párolt káposztát készítünk, amit almával és aszalt szilvával gazdagítunk, köretnek adunk még mellé zsíros tört burgonyát is

 

4990

 Tordai pecsenyés csülök- a gazdagon fűszerezett lében abált csülköt sütőbe tesszük, tetejezzük egy 15 centis kolbásszal, és ropogósra sütjük, mellé kolbászzsíron nagy cikkekre vágott hagymát pirítunk, amit sült- főtt kockaburgonyával összeforgatunk, így kerül asztalra

 

4990

  Paleo csülök- a pirosra sütött, fűszerezett csülök mellé rostlapon zöldségeket sütünk, serpenyőben adjuk asztalra

4990

  Nagyszombatfai csülök- a csülköt megabáljuk, kemencében megsütjük, befedjük sült gombával és uborkával, tálaláskor rizs ágyra tesszük, meglocsoljuk tejfellel, megszórjuk gomolyatúróval

4990

  Csülök Becsei módra- a ropogósra sütött csülök mellé ragut pirítunk húsos szalonnából, hagymából, májból, amit borssal, majoránnával ízesítünk, hasábburgonyával és párolt rizzsel tálaljuk

4990

Rakott csülök- a serpenyő rétegrendje: kolbászos- rizses lecsó, pirosra sült csülök, sült szalonna szeletek, sült máj

4990

Győző bátyám így szerette- a fűszeres lében abált csülköt, kicsontozzuk, lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, bő zsírban kisütjük, meglocsoljuk tejfellel, a hegyibe gomolyát csipkedünk, vegyes körettel tálaljuk

4990

 Csülök néni módra

- abálva fűszeres lében, sütve kemencében, feladva serpenyőben, borsos- káposztás cvekedlivel

 

 Csülökhöz + teríték, vagy kétfelé tálalás 490,

4990

 


 




 

 

Mára telefonon, a 061-387-70-28- as számon foglaljon asztalt. Köszönjük

Amíg nem kapott igenlő visszajelzést, levélben, az Ön által megadott email címre,addig asztalát ne tekintse biztosnak. A válasszal igyekszünk. Ha mára foglalna, akkor azt kérjük telefonon tegye meg a 061- 387- 70- 28 as számon

Csülök előrendelés, ha foglalásához kér csülköt. Kérjük ezt legkésőbb egy nappal korábban leadni. Darabszám elég:
Sörzsiráf foglalása (3 literes), ha kéri:
Amikorra foglal hónap, nap (elengedhetetlen) *:
Amikorra foglal óra, perc (elengedhetetlen) *:
A foglalás létszáma (elengedhetetlen) *:
A foglalási név (elengedhetetlen) *:
Az ön megszólítása, ha nem azonos a foglalási névvel:
E.mail cím, amire a visszaigazolást küldhetjük (elengedhetetlen) *:
Esetleg az Ön telefonszáma, ami jól jöhet, ha bármely okból nem tudjuk email- ben értesíteni:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Aktuális ajánlataink.

Kapcsolat


Zöld Kapu Vendéglő

Óbudán a Szőlő utca 42.- ben

telefon: 0036-1-387-70-28

asztalfoglalás: zoldkapufoglalas@gmail.com

nyitva: mindennap 11.30- 22.00 óráig

Zöld Kapu Vendéglő

Útvonaltervezés ide kattintva