Aktuális ajánlataink.

Húsvéti finomságok húsvétnak szombatjától április 20.- tól

2019.01.17.

Húsvéti finomságok húsvétnak szombatjától április 20.- tól

Finomságok húsvétra

 

- Bárány pörkölt kapros, juhtúrós, tejfeles galuskával

3490

- Füves bárány, a combot kakukk és szurokfűvel ízesítjük, roston zöldségekkel megsütjük gombával, paradicsommal, paprikával, így kerül asztalra

3490

- Bácskai rizses bárány pörkölt, lecsóval és rizzsel

3490

- Csobán pörkölt bárányból borsika fűvel ízesítve, zsíron pirított fokhagymás, petrezselymes csuszatésztával tálalva

3490

- Paradicsomos báránycomb, a húst roston sütjük, majd hagymás, fokhagymás, húsos szalonnás, veresboros lében pároljuk, mikor majdnem kész adunk még sűrített paradicsomot és sárgarépát hozzá, rizzsel tesszük asztalra

3490

- Mezőségi bárány, csomboros, fokhagymás, piros paprikás apróhús, sonkakockákkal és fehérborral főzve, friss paradicsommal gazdagítva, galuskával körítve

3490

- Manci bojtár kedvence, báránycomb szalonna és sonkakockákkal, hagymán sütve, savanyú uborkával, ízesítve borssal és paradicsompürével, feladva petrezselymes rizzsel

3490

- Cibakházi báránypaprikás, friss paprikával, gombával, tejfellel, paradicsommal rotyogtatva, előre főzött csuszatésztával összerázva

3490

- Gazdasszony báránya combból, serpenyőben sütve kockázott sonkával, erdei gombákkal, ízesítve rozmaringgal, megszórva petrezselyemmel, tejszínnel sűrítve, rizsre tálalva

3490

- Fejőasszony báránycombja a húst apróra vágott hagymával, szalonnával elősütjük, csöppnyi tárkonyecetes, tejfeles lében készre pároljuk, galuskával kínáljuk

3490

 

vissza