Aktuális ajánlataink.

Facebook

Megosztás

Barnamártásos finomságaink

2017.09.05.

Barnamártásos finomságaink

Bélszín, borjúragu, csülök, palacsinta

Leves ajánlatunk változó

 

Rabsic tokány

- bélszín csíkok, vörösboros, áfonyás barnamártásos, szárnyas májas erdei gombás raguval, burgonyafánkkal feladva -

3890

Duggatott szűz

- vörösboros aszalt szilvával és gesztenye masszával töltött szűzpecsenye vajon sütve, szezámmaggal megszórva, mézes tejszínnel párolva, mazsolás rizzsel kínáljuk -

2990

Rostélyos hegybíró módra

- vörösboros, aszalt szilvás, mazsolás barnamártásban rotyogtatott hátszín, burgonyafánkkal -

3190

Serpenyős csirke

- csirkecombok kicsontozva, roston sütve húsos szalonnával, tükörtojással és petrezselymes kukoricás rizzsel serpenyőben tálalva -

2190

Csicsi csősz jércéje

- barnamártással, aszaltszilvával tálalt, roston sült jércemellfilé, mazsolával és pirított dióval bolondított rizzsel -

3190

Mádi kiskonyhai borjúragu

- borjúkockák barnamártással és Szamorodnival összerotyogtatva, galuskával tálalva

2290

Zsivány egyes csülkei

- a piros ropogósra sült csülök mellé hamis vadas mártást és spagetti tésztát adunk

4590

Fiumei tengerész tokány

- bélszín és sertés szűz csíkok serpenyőben sütve, barnamártással párolva, tojásos rizzsel körítve -

3890

Dombi pulyka

- gesztenyemasszával és vörösboros aszaltszilvával töltött pulykamellfilé rántva, burgonyapürével -

2790

Felvégiék ünnepi húsos palacsintája, borjúból, barnamártással megöntözve

1090

Gelencei gömbök- túrógombóc mákba forgatva, veres boros aszalt szilvával

 

1090

vissza